Welkom op het foto-onderdeel van www.jongerenwebsite.nl

FOTOHERMAN = VOOR JOU MOOISTE HERINNERINGEN

RECHTSTREEKS BEREIKBAAR VIA WWW.FOTOHERMAN.NET EN WWW.FOTOHERMAN.TK

 

FOTO'S
<--- ALLE FOTOSERIES OP ALFABETH IN AANBOUW ---> KLIK HIER VOOR DE EERSTE FOTO'S

 

Inhoudsopgave: (klik op het kopje om er rechtstreeks naartoe te gaan)

  Foto's in Overleg * Gastenboek
  Foto's en wisselwerking (kosten) * Planning
  Afdrukken foto's / Originele foto's ontvangen voor bezoekers * Reacties en klachten
  Bedankje * Speerpunten
  Meer vraag dan tijd * Uitvallers
  Fotoverwerking inhoudelijk * Voorwaarden
  Foutmelding of kruizen op de foto's * Zoekmachines
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's in overleg:

Fotoherman maakt alleen fotoseries voor organisaties, die hierom hebben gevraagd. Tijdens de bijeenkomst, activiteit of het feest ontvangen de bezoekers een visitekaart met hierop het adres waar de foto's terug te vinden zijn. Mocht je je foto later bij nader inzien liever toch niet terug zien op de website stuur dan gerust een mail naar info@jongerenwebsite.nl. Dan wordt dit geregeld. Geef in elk geval duidelijk het fotonummer door (bijvoorbeeld W0123).

Foto's en wisselwerking (kosten):

Op verzoek kan een organisatie de originele digitale foto's ontvangen en daarnaast de gebouwde fotoseries. Dit kan op 2 manieren: 1. Via een ftp-verbinding welke jongerenwebsite.nl je aanbiedt of een eigen ftp-verbinding, 2. Ik maak een afspraak met je om een keertje langs te komen. Ik neem de kaart met digitale bestanden mee in een kaartlezer en vervolgens kun je de bestanden via usb-poort op je eigen computer krijgen. Voor iedereen die niet met zo'n verzoek komt geldt hetzelfde als hieronder beschreven onder kopje "Afdrukken foto's / Originele foto's ontvangen voor bezoekers".

Ik blijf alles met gesloten beurzen doen, dus organisatie regelt dan eten, drinken en volledige entree en ik doe de foto's. Een vrijwillige bijdrage als tegemoetkoming in de brandstofkosten is altijd welkom en zal worden meegewogen bij planning vraag 1. Het is geen overbodige luxe om simpelweg op tijd te komen vragen als je dit ook wilt, want het is heel erg druk. Er zijn grapjassen bij, die met 3 of 4 munten komen of later alsnog hun afspraken niet nakomen. Ook zijn er mensen bij die een afspraak maken, vervolgens later een feest of activiteit annuleren en het 'vergeten' door te geven. Van deze partijen zullen de toekomstige verzoeken van mijn kant worden afgewezen. Pas dus goed op, dat je dit op tijd doorgeeft! Dit kan naar info@jongerenwebsite.nl.

Niet accoord? Dan graag niet weer vragen, want ik heb moeite om alles kwijt te kunnen en ik moet anderen die ook graag willen nee verkopen. Dan wijs ik die tijd liever aan hen toe.

Alle foto's zijn gratis te downloaden.

Wat betreft de fotoverwerking; Alle foto's worden volgens een vaste werkwijze verwerkt.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afdrukken foto's / Originele foto's ontvangen voor bezoekers:

Mogelijkheid 1:

Volg het volgende stappenplan:

Stap 1:

Sla de foto's op door rechts te klikken

Stap 2:

Zet ze op cd-r, cd-rw of dvd

Stap 3: Ga naar de winkel en laat ze afdrukken

Mogelijkheid 2:

Vraag mij even om de originele foto. Dan plaats ik de originele foto voor je online en heb je 100% kwaliteit. Vervolgens ontvang je dan van mij bericht waar je deze kunt vinden. Alle foto's die nu online staan zijn kleiner gemaakt in verband met de webruimte. Verkleinde foto's laten afdrukken levert kwaliteitsverlies op!

Geef alstublieft de nummers met de letters door, dus bijvoorbeeld JX0123.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedankje:

Met dank aan een goede vriend van mij uit de omgeving van joure die mij de basis heeft geleerd. Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen, de waardering en de hoeveelheid bezoekers. Ik vind het in één woord: GEWELDIG!
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer vraag dan tijd:

Maar doordat de vraag groter is dan de beschikbare tijd kan ik helaas niet iedereen meer helpen en dat vind ik heel jammer. Ik hoop op je begrip als het een keer niet lukt. Het is een drukkerij van jewelste en dat is niet meer in toom te houden zonder maatregelen. Het komt voor dat er voor 1 moment 4 verzoeken komen. Dat is natuurlijk van mijn kant hartstikke mooi, maar je begrijpt dat het natuurlijk een onmogelijke klus is. Nee zeggen vind ik heel vervelend, maar het kan helaas echt niet anders meer.

Alle verzoeken vul ik als volgt in; vraag 1 die ik mezelf stel is: "Hoe is de wisselwerking van deze organisatie in het verleden geweest?". Organisatie regelt altijd voldoende eten en drinken is een belangrijk punt wat hierin meeweegt! Bij een onvoldoende wijs ik het verzoek af of met een waarschuwing toe. Vervolgens geldt vooraf: die het eerst komt, die het eerst maalt. Elk 2e verzoek komt op reserve. Als je reserve bent en wordt doorgeschoven doordat er iets uitvalt neem ik hierover contact met je op. Voor de verwerking van de foto's geldt altijd het fotoverwerkingssysteem waarbij de bezoekers de verwerkingsvolgorde beslissen. Meer informatie hierover vind je in het gele blok in de rechter kolom op de jongerenwebsite.nl hoofdpagina.

Om er toch voor te zorgen, dat alles behapbaar blijft moet ik helaas ook op een gegeven ogenblik een bepaalde periode op slot zetten. Dat betekent, dat er dan geen nieuwe verzoeken meer in die periode kunnen. Het is heel erg druk en ik heb geen zin in burn outs, dus het is kiezen of delen.

Tot slot wil ik nog dit zeggen: vragen staat altijd vrij, niet geschoten is altijd mis. Iedereen is en blijft van harte welkom! Voor de mensen die enkel uit zijn op de snelheid wil ik zeggen, zoek gerust een andere fotograaf. Er zijn genoeg andere goede. Mijn speerpunten zijn de gezelligheid en de kwaliteit. Als je wilt drijven kun je beter een boot kopen of gebruik maken van de tussenoplossing waarmee je tijdens de fotoverwerking steeds weer nieuwe foto's kunt komen kijken. Ook teveel werk? Geduld is een schone zaak!
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotoverwerking inhoudelijk:

"Wanneer staan de foto's online?" Alle informatie vind je op de hoofdpagina van www.jongerenwebsite.nl in het gele blok in de rechterkolom.

Om het te maken moeten er verschillende stappen worden doorgelopen:

Stap 1: Er worden 4 fotobackupmappen gemaakt voor de verschillende verwerkingsstadia.
Stap 2: De foto's worden overgezet van de geheugenkaart van het fototoestel naar de computer. De originele foto's komen in fotobackupmap 1 van de betreffende serie.
Stap 3: Alle foto's krijgen een uniek archiefnummer. Deze bestaat uit een tweeletterige code gevolgd door vier cijfers. Elke code staat voor één unieke serie. Tijdens deze stap worden foto's die mislukt zijn eruit gefilterd.
Stap 4: Alle foto's die een uniek archiefnummer hebben ontvangen worden overgehaald naar fotobackupmap 2. Daarnaast blijft de inhoud van map 1 verder ongewijzigd.
Stap 5: De inhoud van map 2 wordt klaargezet voor de kleur- en snijcorrectie om dit vervolgens zo uit te voeren.
Stap 6: De inhoud van map 2 gaat via geheugenkaart van de internetcomputer naar de werkcomputer.
Stap 7: Op de werkcomputer wordt de inhoud van map 2 verkleind en het resultaat komt in map 3: de basis voor het gewone formaat foto's.
Stap 8: Op de werkcomputer wordt de inhoud van map 2 verkleind en het resultaat komt in map 5: de basis voor het breedbeeld formaat foto's.
Stap 9: Map 3 wordt gekopieerd naar map 4, welke vervolgens het logo ontvangen.
Stap 10: Map 5 wordt gekopieerd naar map 6, welke vervolgens het logo ontvangen.
Stap 11: De achtergrond van de fotoserie wordt gebouwd. Dit is een heel leuk klusje wat elke keer weer precies uitkomt. Dus niet, want het kost gemiddeld 3 kwartier werk. Het is een soort van collage die in elkaar wordt gezet.
Stap 12: Het casco van de fotoseries worden in elkaar gezet.
Stap 13: Het menu krijgt een eigen achtergrond, scrollbalkkleur en het meedraaien van de achtergrond wordt voorkomen.
Stap 14: Het slideshowgedeelte krijgt een scrollbalkkleur, onderschrift en hier wordt eveneens voorkomen, dat de achtergrond meedraait. Daarnaast worden bovenin de koppelingen naar de vorige en volgende slideshow gebouwd. Dankzij dit geintje hoef je alleen nog maar op deze knop te klikken om vervolgens automatisch alle slides stuk voor stuk te bekijken. De slideshows worden zo gebouwd, dat ze automatisch op je computer worden ingeladen en afspelen.
Stap 15: De knoppen, die je boven de foto's vindt worden in elkaar gezet. Met deze knoppen kun een slideshow bijvoorbeeld stop zetten en ook weer opstarten.
Stap 16: De fotohoofdpagina van de betreffende serie wordt gebouwd. Hierin kun je kiezen of je een slideshow wilt afspelen of snel foto's wilt vinden door te kiezen voor "Losse Foto's".
Stap 17: De serverschakelingen worden in tact gebracht.
Stap 18: De onderschriften worden geplaatst in de fotoseries.

Totale bouwtijd van een gemiddelde serie van 150 foto's is 5 uren. Let wel, een feest kan wel bestaan uit 5 fotoseries. Dat betekent dan dus 5 x 5 = 25 uren verwerkingstijd en dus geen 5 uren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foutmelding of kruizen op de foto's:

Het komt soms voor, dat de pagina niet helemaal goed is geladen. Je ziet dan kruizen op de website. Je kunt dit oplossen door rechts te klikken en dan "afbeelding weergeven" of de hele pagina te vernieuwen.

Blijft het probleem zich herhalen stuur dan een e-mail naar info@jongerenwebsite.nl zodat ik er wat aan kan doen. Er wordt hier wel getest, maar de praktijk heeft geleerd, dat er desondanks hiaten kunnen zijn. Het programma wat je internet ondersteunt kan hier een oorzaak van zijn. Een foutenrapport kan ik alleen maar waarderen, want dan is er iets aan te doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastenboek:

Schrijf gerust ook eens een bericht in het gastenboek. Wordt zeer gewaardeerd. Het is altijd fijn als mensen met je meedenken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planning:

Hiervoor geldt dit stappenplan:

Vraag 1: Hoe is het in het verleden bevallen met deze organisatie? Goed of Nieuw = Door naar vraag 2. Slecht = Afwijzen.
Vraag 2: Wanneer is deze activiteit of dit feest? Datum en door naar vraag 3.
Vraag 3: Staat er al een afspraak op deze datum? Ja = Afwijzen of op reserve onder terugkoppeling van contactpersoon en telefoonnummer, Nee= Door naar vraag 4.
Vraag 4: Valt deze datum binnen de periode van de boekingsstop? Ja = Afwijzen of in hoge uitzondering: Toewijzen. Nee = Toewijzen onder terugkoppeling van contactpersoon en telefoonnummer.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Speerpunten:

GEZELLIGHEID KWALITEIT LANGE TIJD IN VEEL VARIËTEIT
SFEER BRENG JE NOOIT ALLEEN, DAT DOE JE MET ELKAAR. IK WIL MIJN HOBBY OP EEN GEZELLIGE MANIER SAMEN IN OVERLEG MET JULLIE UITVOEREN. KWALITEIT KOST TIJD; 5 UREN VERWERKINGSTIJD PER SERIE VAN 150 FOTO'S. "HOEVEEL GEDULD HEB IK ALS BEZOEKER NODIG TOTDAT DE EERSTE FOTOSERIE AF IS?" ALS EEN FEEST OF ACTIVITEIT 150 FOTO'S IS: 5 FOTOVERWERKINGSUREN, BIJ 300 FOTO'S: 9 UREN, BIJ 450 FOTO'S 13 UREN, BIJ 600 FOTO'S 17 UREN. DIT KOMT, OMDAT ALLES STAP VOOR STAP GAAT. HOE DAT INHOUDELIJK GAAT KUN JE HIERONDER LEZEN. WIL JE EEN DAG NA JE FEEST OF BIJEENKOMST DE EERSTE FOTO'S KIJKEN DAN KUN JE GEBRUIK MAKEN VAN DE TUSSENOPLOSSING. OM MEE TE DOEN: KLIK HIER.

ALLE FOTO'S DIE HIER KOMEN KUN JE VELE JAREN LATER NOG STEEDS KOMEN BEKIJKEN. OOK VOOR FOTOSERIES DIE AL 10 JAAR OUD ZIJN BEN JE HIER VAN HARTE WELKOM. JOUW HERINNERINGEN BLIJVEN HIER GOED BEWAARD.

IN HET BEGIN ZUL JE MERKEN, DAT HET EEN POOSJE KAN DUREN VOORDAT DE FOTOSERIES AF EN DUS ONLINE ZIJN. OM DE VERWERKINGSTIJD VAN DE FOTO'S TE OVERBRUGGEN IS ER EEN TUSSENOPLOSSING ZODAT JE DAN TOCH FOTO'S KUNT KIJKEN. MEER INFO: KLIK HIER

HIER VIND JE FOTO'S VAN EEN GESPREKSGROEPJE OF FEESTJE VAN 5 MAN TOT EEN GROOT EVENEMENT VAN DUIZENDEN MENSEN. VAN CHIQUE BAL TOT JOUW ALLERRUIGSTE FEEST. IEDEREEN IS HIER VAN HARTE WELKOM.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitvallers:

Geef ze ALTIJD door als je een afspraak hebt gemaakt. Doe je dit niet dan loop je het risico om bij planning-vraag 1 te worden gefliterd bij toekomstige fotoverzoeken. Dit kan via mail: info@jongerenwebsite.nl.

Het komt soms voor, dat een datum komt te vervallen. Op dat ogenblik schuift de datum door naar het tweede verzoek wat voor die datum is gedaan. Uitvallers kunnen voorkomen door verschillende redenen:

* De organisatie verzet iets naar een andere datum
* Een organisatie heeft een locatie geregeld, maar door onenigheid komt de locatie te vervallen en wordt deze verplaatst, de eigenaar van deze nieuwe locatie heeft een dubbele boeking staan, zodat een activiteit of feest komt te vervallen
* Een organisatie besluit de foto's zelf te doen
* Een organisatie is failliet gegaan, waardoor iets niet meer door gaat
* Door ziekte of overlijden is het niet mogelijk om een sluitende organisatie in tact te houden
* Verschillende partijen zijn het niet eens over het verloop van een afgelopen activiteit of feest en kunnen hierdoor niet langer met elkaar door één deur
* Nieuwe mensen die de oude garde de deur uit werken en zelf met de eer strijken, maar er niet in slagen de organisatie in tact te houden
* ...

Bij het bepalen van de slotperiode wordt altijd gekeken naar de afspraken die in een bepaalde periode staat inclusief fotoverwerkingstijd, tijd voor vrienden, familie, huis, werk en ga zo maar door. Uitvallers kunnen dus tot gevolg hebben dat een slotperiode korter wordt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorwaarden:

1. Deze fotohobby is voor iedereen bestemd en het is de bedoeling om mooie herinneringen voor je te maken. Je kunt persoonlijk vragen of een mailtje sturen naar info@jongerenwebsite.nl.

2. Om het voor de bezoekers mogelijk te maken om bij de foto's te kunnen komen wordt er gebruik gemaakt van visitekaarten. Hier staat geen reclame op. Enkel het adres waar men de foto's kan vinden.

3. Organisatie regelt het eten en drinken en volledige toegang. Een tegemoetkoming in de vervoerskosten blijft welkom. Verder blijft deze hobby voor jullie als organisaties GEHEEL GRATIS!

4. Alle fotoseries komen online. Mocht je een foto van jezelf tegenkomen, die je ondanks eerder overleg later toch liever niet op de website terug wilt zien stuur dan gerust een bericht naar info@jongerenwebsite.nl en dan regelen we dit!

5. Aan afrafelwerk zal never nooit worden gedaan, dus we gaan geen foto's afgerafeld op een schijfje zetten de volgende dag. Uiteraard kun je op verzoek de fotoseries wel ontvangen als ze klaar zijn. Dit is mogelijk via een ftp-verbinding via een van onze servers of via een persoonlijk bezoekje.

6. Als je een stukje wilt schrijven en hierbij de volgende dag foto's van jouw feest wilt gebruiken dan kun je de tussenoplossing gebruiken. Dit is ook mogelijk als je de volgende dag vast wat foto's van je feest wilt kijken. Meer informatie: KLIK HIER

7. Snelheid speelt voor ons geen rol en wij zullen dan ook nooit de eerste zijn, die de foto's allemaal online heeft. Er wordt hier altijd voldoende tijd genomen om je iets exclusiefs te kunnen geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoekmachines:

Je kunt de website ook vinden via de zoekmachines: Jongerenwebsite Fotoherman

All Rights Reserved. Copyright © 2003-2018  http://www.jongerenwebsite.nl